Om oss

SafeAid AB är specialister på Första Hjälpen utrustning och utbildningar till företag. Vi har ett brett sortiment och kan tillgodose alla behov, i alla typer av verksamheter. För att alltid kunna leverera det bästa till våra kunder är vi lyhörda för kundernas behov och önskemål. Vi arbetar aktivt med att ta fram de produkter som efterfrågas, men som ännu inte finns på marknaden.

SafeAid har sedan 2009 hjälpt företag över hela Sverige med deras första hjälpen-utrustning och utbildningar. Vi är idag 17 kollegor som varje dag ser till att arbetsplatser runt om i Sverige får ta del av vår vision:

”Rätt Rustad För Varje Olycka”

Vi kommer gärna till er arbetsplats och genomför en kostnadsfri besiktning av er Första Hjälpen utrustning. Vi gör ett förslag på de åtgärder som vi tror skulle vara lämpliga och diskuterar med er om vad, när och hur ni vill genomföra förbättringarna.

Vår personal är utbildade instruktörer i HLR, D-HLR och livräddande hjälp till barn. För mer avancerade utbildningar här vi extrautbildade akutsjukvårdare som kan skräddarsy utbildningspaket helt efter ert behov. Målet är att er personal alltid ska känna sig trygga och snabbt kunna handla rätt vid en olycka.

SafeAid är rikstäckande med personal på 15 orter från Umeå i norr till Malmö i söder. Vi besöker alltså gärna ditt företag, var det än ligger i vårt avlånga land.