Eventsjukvård

Eventsjukvård

Att kunna erbjuda sjukvård på plats vid större event är av stor betydelse. Vi hjälper till med allt för att ni skall få rätt sjukvård för just ert event, från planering till genomförande på plats. Olika typer av event ställer olika krav på sjukvården, vi bemannar med rätt kompetens och rätt utrustning för uppdraget.
Vi har specialistkompetens när det kommer till motorsportevent och vi har all utrustning för att kunna klippa upp bilar och snabbt ta ur personer på ett säkert sätt.

Rätt personal

All vår personal har gedigen erfarenhet från prehospital vård och många i personalen arbetar även på vårt ambulansflyg. Alla har lång erfarenhet från ambulanssjukvården och/eller brandkåren, beroende på vilken befattning hos oss.

Vi har specialistteam som kan utföra den mest avancerade prehospitala vården som erbjuds och vi kan alltid ha narkosteam på plats, redo att söva patienter direkt på olycksplatsen.

Rätt utrustning

Vi kan erbjuda högsta utrustningsnivå för att bemanna event med avancerad sjukvårdsutrustning och sjukvårdsteam. Tack vare vår breda kompetens, där vi även ansvarar för ambulansflyget åt flera regioner i Sverige, så kan vi alltid erbjuda en mycket avancerad vårdnivå och all utrustning som krävs för det.

Låter det intressant?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig inom kort!