LIFEPAK CR2, Svenska, wifi med väska

Kategorier: Hjärtstartare LIFEPAK

LIFEPAK CR2 ökar chansen för överlevnad. När ett hjärtstopp sker försämras din chans att överleva för varje minut som går utan behandling. Därför är det extremt viktigt med offentligt tillgängliga defibrillatorer för att rädda liv. När ett akutläge väl inträffar måste det finnas bästa möjliga hjälp tillgänglig. En chans för en bättre framtid och där fler räddar liv, LIFEPAK CR2 defibrillatorn med LIFELINKcentral AED programhanteraren är hjärtat för ett komplett AED responssystem.

Alla som är inblandade blir kopplat samman vilket minskar risken för onödiga fördröjningar med ett plötsligt hjärtstopp och ökar chansen att rädda liv markant!

LIFEPAK CR2 har en mycket användarvänlig design som är enkel och har en tydlig grafik. Elektroderna avlägsnas från plattan direkt på personen för snabb applicering, inga behov av pauser och har kontroll efter stötbar rytm under HLR. LIFEPAK guidar dig smidigt och lätt genom processen. Med en teknik som kallas ClearVoice detekteras ljud och hjärtstartaren justerar volymen automatiskt för säkerställa klara anvisningar. LIFEPAK CR2 har eskalerande ström upp till 360j för effektiva stötar vid behov. Använder man barnläge ger LIFEPAK CR2 ut svagare ström som är mer lämpad för barn utan att behöva byta elektroder.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

SkyddsklassIP55
Batteri och elektroderElektroder och batterier har en drifttid på 4 år
NätverksanslutningWi-Fi
Mått (med handtag, inklusive elektroder och batteri)Höjd: 9,7 cm, Bredd: 22,6 cm, Djup: 27,4 cm
Granti8 års garanti
Vikt2,0 kg

Innehåll:
Hjärtstartare LifePak CR2, språk – svenska

Väska

Fast response kit