Brandutbildningar för företag och grupper

SafeAid är en helhetsleverantör inom brand-utbildningar och har i över 10 år utbildat företag och grupper inom ämnet.

Vi håller i grundläggande brandskyddsutbildningar och kurser för företag men också Heta arbeten som är obligatoriskt för tillståndsansvariga och brandvakter samt personer som utför brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats enligt försäkringsbolagens säkerhetsföreskrifter.

Vill ni specialanpassa en brandutbildning eller kurs för er grupp eller företag kan vi självklart göra det. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en prisuppgift.

Brandfarliga heta arbeten

Heta arbeten är arbeten som medför uppvärmning eller gnistbildning, till exempel svetsning, skärning, lödning och arbete med varmluftspistol eller sliprondell. 

Grundläggande Brandskyddsutbildning

Denna grundläggande utbildning i brandskydd ingår i det systematiska brandskyddsarbetet och ger personalen ökat riskmedvetande samt kunskap och beredskap i hur man kan förebygga och agera vid händelse av brand, för att minska risken för skador på människa, miljö och egendom.

Utrymningsövning

Genom att öva praktiskt på rutiner för utrymning får alla på arbetsplatsen bra kännedom och erfarenhet för att kunna genomföra en säker och effektiv utrymning.

Utrymningsledare

Utbildningen för utrymningsledare är en specialiserad utbildning som syftar till att förbereda individer att ta ansvar under en eventuell utrymningssituation.

Brandskyddsansvarig

Kursen brandskyddsansvarig är en intensiv och praktisk utbildning som syftar till att ge deltagarna de nödvändiga kunskaperna och verktygen för att fungera som ansvariga för brandskyddet inom sin organisation.

Verklighetsbaserad erfarenhet

Vi har utbildat över 25 000 personer inom HLR, Första hjälpen och brand sedan 2010. Många av våra instruktörer arbetar inom ambulansjukvården eller som brandmän idag och våra instruktörer har jobbat med- och gjort- HLR på riktigt många gånger. De dockor vi använder på våra utbildningar är otroligt verklighetstrogna vilket gör att deltagarna upplever att övningarna blir bättre.

Vi kan hjälpa till med allt från grundläggande utbildning till mer avancerade krisövningar där vi kan öva på riktigt med ambulans som kommer till arbetsplatsen.

Vi är ett rikstäckande företag med erfarna instruktörer som håller kurser över hela landet.

Alla våra utbildningar sker hos er, på er arbetsplats. Vi minimerar därmed tiden som kursdeltagarna måste vara borta från sina arbetsuppgifter. Våra instruktörer tar med sig allt utbildningsmaterial. För en kurs i hjärt- och lungräddning (HLR) är ett konferensrum en bra plats att vara på. Utbildningen är praktisk med flera övningar där det behövs lite golvutrymme för övningsdockorna.

Beroende på antal deltagare och om fattning kan priset variera. Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

Vi har resurser för att utbilda både små och större företag. Vi skräddarsyr även utbildningar för er verksamhet.

Vanligtvis tar vi grupper upp till 12 personer men är ni fler eller färre anpassar vi oss och gör ett upplägg som passar er.

Hög kvalité

Alla våra utbildare har praktisk erfarenhet av de ämnen de lär ut.

Skräddarsytt

Vi ser till att kursen passar er både vad gäller deltagare och verksamhet.

Certifieringar

Våra utbildare är certifierade och fortbildas regelbundet.

Vi kommer till er

Slipp onödig restid och fokusera tiden på det som är viktigt.

Få ett prisförslag

Fyll i formuläret och beskriv ditt behov så återkommer vi till dig med ett prisförslag inom kort. Välkommen till SafeAid!

Mer information om kurserna

Brandskyddsansvarig

Utrymningsledare

Utrymningsövning

Grundläggande Brandskyddsutbildning

Brandfarliga heta arbeten