Spineboard paket, med metallclips

Kategorier: Bår

BaXstrap från Laerdal är en bekväm ryggbräda av hög kvalitet avsedd för akut omhändertagande av patienter med ryggradsskada. Som en av de lättaste och samtidigt styvaste ryggbrädorna på marknaden är ryggbrädan BaXstrap ett utmärkt hjälpmedel för vårdpersonal i alla situationer. Den hållbara och unika utformningen i kombination med möjligheten till profilmärkning med eget varumärkesnamn på ryggbrädan gör BaXstrap till en av de främsta ryggbrädorna på marknaden.

 

Innehåll

  • 1 st BaXstrap Ryggbräda
  • 4 par remmar med clips
  • 1 st SpeedBlocks Starter Pack
  • 1 st Stiffneck Select halskrage

 

Hållbar kvalitet

Ryggbrädan BaXstrap är tillverkad av lätt och hållbar kolfiber, väger endast 8,6 kg och tål patientvikter på upp till 110 kg.

Tack vare det vattentåliga materialet kan ryggbrädan användas oavsett väderförhållanden och är enkel att förvara.

Komfort för patienter och personal

Ryggbrädan BaXstrap är utformad som en grund vagga, vilket ger god immobilisering samtidigt som komforten blir högre för patienten vid en akutsituation. Tack vare den gjutna formen utan skarvar är ryggbrädan lätt att rengöra. Med ingjutna pinnar för remmar och extra stora handtag som är enkla att greppa även med handskar på, är ryggbrädan BaXstrap praktisk och bekväm för både patienter och vårdpersonal.

Laerdals system för ryggradsskador

Laerdals system för ryggradsskador består av ryggbrädan BaXstrap, halskragarna Stifneck Select, Pedi-Pad, Speedblocksoch HeadBed II. Tillsammans underlättar dessa produkter total immobilisering av patienten och möjliggör därmed bästa möjliga vår