Ask 4 Brännskadepaket

Brännskadepaket för påfyllning i första hjälpen tavla, kit eller skåp. Innehåller 1 brännskada-kompress 5x15cm samt 1 gasbinda.

Brännskadepaketet innehåller 1 brännskadekompress 5x15cm samt en gasbinda. Asken passar i de flesta första hjälpen tavlor, skåp och kit på marknaden.

SafeAid brännskadeprodukter kyler ned och reducerar smärtan i huden. Ju snabbare man behandlar brännskadan desto mindre problem får man med var och infektioner, vilket leder till snabbare läkning. Förbandet håller såret rent och fuktigt samt reducerar risken för generell nedkylning. Förbandet och gelen är går lätt att avlägsna innan man påbörjar behandling på sjukhus.

Brännskada-förbanden fuktar, kyler och skyddar brännskador. Förbanden lindrar smärta, stoppar bakterietillväxt och förhindrar att brännskadan sprider sig till vävnader runt såret. Brännskadeförbanden är sterila för att minska risken för infektioner. SafeAid brännskadeförband är indränkta med en vattenbaserad gel som varken irriterar såret eller fastnar i det.

Brännskadeförband i gelform. Passar utmärkt för mindre typer av brännskador. Det finns även som brännskadespray, där flaskan har ett spraymunstycke för optimal applicering av gelen.