Rätt rustad för varje olycka

[row style=”divided”]

[col span=”1/2″]

SafeAid AB är specialister på Första Hjälpen-utrustning och utbildningar till företag. Vi har ett brett sortiment och kan tillgodose alla behov, i alla typer av verksamheter.

Första Hjälpen är en del av företagets systematiska säkerhetsarbete och vi upprättar alltid Serviceprotokoll som dokumenterar vilket materiel som finns var på er arbetsplats. Dokumentet är levande och uppdateras vid varje besök vilket ger er kontroll.

Vi kommer gärna till er arbetsplats och genomför en kostnadsfri besiktning av er Första Hjälpen utrustning. Vi gör ett förslag på de åtgärder som ger god funktion och uppfyller de lagkrav som finns. Tillsammans med er diskuterar vi vad, när och hur ni vill genomföra förbättringarna. Att arbeta aktivt med det systematiska säkerhetsarbetet leder till ständig förbättring.

Vår personal är utbildade instruktörer i HLR, D-HLR och livräddande hjälp till barn. För mer avancerade utbildningar här vi extrautbildade akutsjukvårdare som kan skräddarsy utbildningspaket helt efter ert behov. Målet är att er personal alltid ska känna sig trygga och snabbt kunna handla rätt vid en olycka.

SafeAid är rikstäckande med personal på 15 orter från Umeå i norr till Malmö i söder. Vi besöker alltså gärna ditt företag, var det än ligger i vårt avlånga land.

Produkter

  • Rätt produkt
  • På rätt plats
  • Med rätt funktion

Kunskap

  • Vi informerar så att alla vet hur man skall hantera produkterna
  • Utbildningar i Hjärt-lungräddning & hjärtstartare, Första hjälpen & Brandutbildningar

Service

  • Montering av nytt material
  • Skåpservice med påfyllning
  • Ni får tid över till det Ni är bra på

[/col]

[col span=”1/2″]

[ux_banner height=”150px” bg=”http://wp.safeaid.se/wp-content/uploads/2016/06/bg_kontakt.jpg” text_color=”light” text_width=”80%” text_align=”center” parallax=”5″]

Boka en gratis säkerhetsgenomgång!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

[/ux_banner]

[gap height=”30px”]

[ux_image id=”2826″]

[gap height=”30px”]

[gap height=”30px”]

[ninja_forms_display_form id=”7″]

[/col]

[/row]